Logo Mopal
Kies uw taal:

Mopal - Ons aanbod

Nieuw en gebruikt, hout en kunststof, in elke kwaliteit en maat: voortdurend hebben wij meer dan 160.000 pallets voor u op voorraad. Dankzij onze vier vestigingen in Klundert, Barendrecht, Ninove en Mol (België) is snelle levering gegarandeerd. Vier eigen vrachtwagens en charters zorgen voor een betrouwbare levering, indien nodig binnen 24 uur.

Service staat bij ons centraal. Onze moderne reparatie-afdeling controleert én repareert elke pallet vóór aflevering. Vanzelfsprekend bieden wij u tevens nieuwe pallets tegen een scherpe prijs. Ook voor pallets op maat - geheel gemaakt naar uw specificaties - is Mopal het juiste adres.

Door onze grote expertise en ervaring kunnen wij u altijd deskundig adviseren over de juiste pallet voor uw vervoersvraag.Heeft u een pallet nodig voor 200 kilo draagvermogen, dan ‘verkopen’ wij u geen duurdere pallet die geschikt is voor 1200 kilo. Pallets zijn tenslotte een kostenpost. Bij Mopal bent u verzekerd van een passende oplossing voor uw logistieke vraagstuk. Wij doen wat wij beloven.