Logo Mopal
Kies uw taal:

Mopal - Nederland en Belgie

Mopal opereert op vier locaties in Nederland en België. Van hieruit zorgen wij met eigen vervoer en charters voor een snelle en betrouwbare levering aan klanten door heel Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Industrieterrein Moerdijk

Mopal´s hoofdkwartier is gevestigd in Klundert in het hart van Industrieterrein Moerdijk. Dankzij de directe aansluiting op het internationale snelwegennet, is van hier uit voor elke bestemming een snelle aflevering mogelijk. Mopal Klundert beschikt over een eigen, moderne reparatie-afdeling en 15.000 m² opslagcapaciteit. Verdere uitbreiding met nog eens 5000 m² is in voorbereiding

Freshworld Barendrecht

Met het veilingcomplex als buurman en de haven van Rotterdam heel dichtbij, is Mopal in Freshworld Barendrecht (1000 m²) actief op een uiterst strategische locatie. Geen gesleep met pallets over de overvolle wegen. Dankzij Mopal Freshworld Barendrecht heeft u altijd pallets binnen handbereik.

Mol, België

De vestiging van Mopal in Mol (bij Turnhout) is ideaal gesitueerd voor de levering van pallets aan industriële klanten verspreid door heel België en Frankrijk. Antwerpen, Brussel, Luik, Lille en verder: Mopal biedt kwaliteit en service tegen een scherpe prijs. Mopal beschikt in Mol over 4000 m² opslagruimte, gehéél overdekt.

Ninove

De vestiging in Ninove, Brussel, is gespecialiseerd in de sortering en reparatie van de palletpool van LPR. Wij hebben voldoende extra capaciteit om op deze locatie voor andere derden ook dit proces ter hand te nemen. Neem hiervoor contact op met onze vestiging in Mol.